Avertisment al lui Donald Trump! Ce mesaj le-a transmis tarilor care vor sa concureze pentru organizarea Mondialului din 2026 cu SUA

Avertisment al lui Donald Trump! Ce mesaj le-a transmis tarilor care vor sa concureze pentru organizarea Mondialului din 2026 cu SUA

Presedintele Statelor Unite sustine candidatura comuna a Americii alaturi de Canada si Mexic.

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, a lansat un avertisment impotriva tarilor care se gandesc sa candideze pentru organizarea Campionatului Mondial din 2026! SUA a depus deja dosarul pentru a candida alaturi de Canada si Mexic. Decizia va fi anuntata la Moscova pe 13 iunie.

"SUA a pus la punct o candidatura puternica alaturi de Mexic si Canada pentru Mondialul din 2026. Ar fi pacat ca tarile pe care le-am sprijinit mereu sa fie impotriva candidaturii noastre. De ce am mai sprijini aceste tari daca ele nu ne sprijina (includ si NATO)?" a scris Trump pe contul oficial de Twitter.

In afara de SUA (cea care a mai organizat Mondialul in 1994), Mexic (a organizat Mondialul in 1970 si in 186) si Canada (n-a mai organizat Mondialul), Maroc a depus dosarul, fiind sprijinita de mai multe tari din Africa.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies