Asasinat in fata familiei: un fost international hondurian, ucis cu sange rece in weekend. Tragedia care a indoliat o tara

Autor: Sport.ro
Luni 10 August 2015, 16:09

	Asasinat in fata familiei: un fost international hondurian, ucis cu sange rece in weekend. Tragedia care a indoliat o tara

Un fost fotbalist din nationala Hondurasului a fost asasinat in tara natala chiar in prezenta familiei sale.

Fostul international hondurian Walter Lopez, cunoscut ca "El General", a fost asasinat duminica in orasul La Mesilla, situat la granita dintre din Guatemala si Honduras. 

Fotbalistul, in varsta de 37 ani, a fost atacat de un grup de barbati neidentificati care l-au asteptat in afara unuia dintre stadioanele din aceasta localitate. Walter Lopez era insotit de sotia si copii sai, care au scapat nevatamati in urma acestui atac. 

Walter Lopez, care a evoluat in cursul carierei sale si in Europa, la echipa austriaca SV Salzburg, a evoluat de 13 ori pentru reprezentativa tarii sale, cu care a participat la Jocurile Olimpice de la Sydney, din anul 2000. El a cucerit trei titlu de campion al Hondurasului cu formatia Olimpia Tegucigalpa, plus alte doua cu Marathon. 

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies