Marius Sumudica Gaziantep Fotbal extern

"Asa cum pot pleca eu, asa pot si ei sa ma dea afara!" Reactia lui Marius Sumudica dupa ce Gaziantep vrea sa il dea afara! Ce a spus

Marius Sumudica a reactionat imediat dupa ce a aflat ca ar puta fi demis de la Gaziantep.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Aprilie 2020, 20:14
Data actualizarii: Vineri 24 Aprilie 2020, 20:16

Antrenorul celor de la Gaziantep, Marius Sumudica, ar putea fi demis de la carma echipei, iar in locul sau ar putea veni Costel Galca, actualul antrenor al danezilor de la Velje, potrivit Fanatik.tr. Antrenorul roman a rectionat imediat la aceasta veste si spune ca asteapta ca oficialii clubului sa ia legatura cu el.

"Am aflat astazi ca s-a stabilit in Turcia ca pe 12 iunie sa inceapa campionatul, ceea ce inseamna ca pe 5 mai eu trebuie sa incep pregatirea. Astept insa detalii de club, mai ales ca este posibil sa intru in carantina cand ajung acolo. Am auzit ca ar fi aparut aceasta stire legata de mine. Ce sa spun? Orie se paote intampla cata vreme sunt respectate clauzele contractuale. Asa cum pot pleca eu, si ei ma pot da afara. Dar pana una, alta eu stiu ca sunt antrenorul cu care Gaziantep a obtinut rezultate bune si care se afla in obiectiv", a spus Sumudica, la Digi.

Modifică setările cookies