Argentinienii cred in Maradona: vor sa-i prelungeasca contractul pana in 2014!

Diego Armando Maradona Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Iulie 2010, 19:44
Data actualizarii: Joi 15 Iulie 2010, 19:48

Federatia Argentiniana nu vrea sa renunte la Maradona dupa eliminarea din sferturile Cupei Mondiale. El va primi o oferta de prelungire a contractului pana in 2014.

"AFA ii va propune sa ramana la conducerea tehnica a nationalei Argentinei", a precizat purtatorul de cuvant al forului, Ernesto Cherquis Bialo, care a mentionat ca oferta ii va fi facuta lui Maradona de presedintele forului, Julio Grondona, in cadrul unei reuniuni programata pentru saptamana viitoare.

Cherquis Bialo a precizat ca Grondona ii va cere lui Maradona un bilant al activitatii sale si un proiect pentru a-i prelungi contractul pe patru ani.

Potrivit presei locale, Grondona ii va cere lui Maradona sa se separe de unii dintre colaboratorii sai, printre cei vizati fiind secundul sau, Alejandro Mancuso.

Dupa participarea la CM din Africa de Sud, unde Argentina a fost eliminata in sferturi, Maradona s-a retras la resedinta sa de la Ezeiza si nu a discutat despre o eventuala demisie, evocata la un moment dat.

Medicul personal al fostului mare jucator a declarat, marti, ca selectionerul este extrem de afectat dupa eliminarea Argentinei de Germania, scor 4-0, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, insa nu se drogheaza.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!