Mauricio Pinilla Chile Cupa Confederatiilor Fotbal extern

Apartamentul unui jucator chilian, spart de hoti in timpul finalei Cupei Confederatiilor. Ce au putut sa fure acestia

Apartamentul atacantului chilian Mauricio Pinilla a fost spart duminica; hotii au plecat cu bijuterii de 1,8 milioane de dolari.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iulie 2017, 19:55
Data actualizarii: Luni 03 Iulie 2017, 19:59

Apartamentul fotbalistului chilian Mauricio Pinilla a fost spart, duminica, in timpul finalei Cupei Confederatiilor, cand jucatorul echipei Genoa era plecat impreuna cu familia sa pentru a urmari la televizor meciul din Rusia. Hotii au plecat cu bijuterii si ceasuri in valoare de 1,8 milioane de dolari.

Pinilla a declarat pentru presa chiliana ca hotii aveau informatii ca apartamentul din Santiago de Chile era gol, astfel ca au patruns fara probleme. Dupa ce au intrat in apartament, hotii s-au dus direct la dormitorul principal, unde se afla un seif, au deschis seiful si au plecat cu continutul acestuia - bijuterii, o colectie de ceasuri si alte obiecte de valoare.

"Suntem tristi, ni s-a intamplat ceva foarte urat. Au luat obiecte in valoare de aproape 1.200 de milioane de pesos, toate bijuteriile noastre, stranse in 14 ani de cariera in strainatate", a afirmat fotbalistul.

El a constatat furtul in momentul in care s-a intors la apartament impreuna cu sotia sa si cei trei copii ai lor.

Mauricio Pinilla, in varsta de 33 de ani, are contract cu Genoa pana in 2018.

Modifică setările cookies