Anglia Danemarca Islanda Fotbal extern

Partida dintre Anglia si Islanda din Nations League nu se poate juca in Marea Britanie din cauza COVID-19! Unde poate avea loc partida

Partida dintre Anglia si Islanda este programata pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Noiembrie 2020, 09:15
Data actualizarii: Marti 10 Noiembrie 2020, 09:01

UPDATE 08:40: Meciul impotriva Islandei din Liga Natiunilor de miercurea viitoare ar putea fi disputat in Albania sau Germania, dupa ce Asociatia de fotbal a purtat luni discutii de urgenta cu Guvernul pentru a decide daca jocul poate avea loc pe Wembley. Albania a inregistrat doar 500 de cazuri duminica, cea mai mare inregistrare din tara, totusi semnificativ mai mica decat in Marea Britanie, unde au fost 20.572, in aceeasi zi. Cu toate acestea, se crede ca oficialii FA, sa gandesc ca meciul sa aiba loc in Germania. 


Anglia poate pierde partida din UEFA Nations League contra Islandei datorita reglementarilor guvernamentale, care nu permit sosirile din Danemarca din cauza noii tulpini de coronavirus din tara. 

Echipa islandeza se va afla in Danemarca in penultima etapa din grupa, iar apoi vor trebui sa faca deplasarea in Anglia pentru ultimul meci. In starea actuala, Guvernul englez nu va permite niciunui jucator islandez sa intre in tara. In Danemarca o noua tulpina de coronavirus a fost legata de fermele de nurca ale tarii. 

Ramane neclar insa daca exista posibilitatea ca partida sa fie disputata pe un teren neutri miercurea viitoare si daca aceast lucru va fi acceptat in conformitate cu noile reguli ale guvernului. 

Potrivit celor de la Sky Sports News, celor de la UEFA le-ar fi imposibil sa reprogrameze partida din cauza programului deja incarcat al meciurilor. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies