Ange Postecoglou a dat verdictul pentru Radu Drăgușin imediat după Tottenham - Manchester City 0-2

radu dragusin Ange Postecoglou Tottenham Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2024, 09:58
Data actualizarii: Miercuri 15 Mai 2024, 09:58

Radu Drăgușin a fost titular la Tottenham în eșecul suferit în fața lui Manchester City, scor 0-2, în restanța din etapa cu numărul 34 din Premier League.

Radu Drăgușin a avut o evoluție foarte bună, iar la finalul meciului a primit una dintre cele mai mari note ale jucătorilor lui Spurs.

Ange Postecoglou: ”Prima parte a sezonului ar fi fost diferită dacă l-am fi avut pe Drăgușin!”

La finalul meciului, Ange Postecoglou a fost întrebat cum i s-a părut că s-a descurcat Radu Drăgușin împotriva unui adversar precum Manchester City.

Van de Ven a fost în centrul atenției ca fundaș stânga. Radu a fost aproape trecut cu vederea, cum ți s-a părut că s-a descurcat într-o seară importantă pentru el?”, a fost întrebarea adresată de reporter antrenorului lui Tottenham.

Ange Postecoglou a avut cuvinte de laudă la adresa internaționalului român și a transmis că se va baza pe el în viitor. De altfel, tehnicianul australian a declarat că situația lui Spurs ar fi fost diferită dacă Drăgușin ar fi fost la echipă și în turul campionatului.

Cred că s-a descurcat foarte bine. Este un jucător bun, ne va folosi. Nu a avut prea multe șanse, dar prima parte a sezonului ar fi fost diferită dacă l-am fi avut pe Drăgușin”, a spus Ange Postecoglou.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!