Fotbal extern

Al-Khelaifi a anunțat la ședința ECA viitorul lui Kylian Mbappe! Ce a transmis președintele lui PSG 

Viitorul lui Kylian Mbappe (23 ani) continuă să fie principalul subiect al discuțiilor legate de piața transferurilor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 13:14
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 13:15

Atacantul francez nu a semnat încă o nouă înțelegere cu Paris Saint-Germain, însă nu au apărut detalii oficiale legate de o posibilă plecare a sa. Mbappe se află în ultimele luni de contract și poate semna gratis cu orice echipă, iar Real Madrid a fost dată ca destinație sigură a sa în această vară. 

Nasser Al-Khelaifi a anunțat viitorul lui Kylian Mbappe 

Oficialii lui Paris Saint-Germain i-au tot făcut propuneri de prelungire, însă niciuna nu a fost acceptată până în prezent. Șeicii din Qatar au dat ordin ca Mbappe să fie ținut încă un an la Paris cu orice preț, obiectivul fiind ca jucătorul să participe la Campionatul Mondial din postura de jucător al lui PSG. 

Deși nu există o informație confirmată în legătură cu viitorul său, Nasser Al-Khelaifi, președintele lui Paris Saint-Germain, ar fi anunțat ce decizie a luat Kylian Mbappe. Cei de la Mundo Deportivo citează cotidianul as.com, iar conform ibericilor, oficialul Parisului a profitat de ședința ECA (Asociația Cluburilor Europene) și a anunțat că atacantul și-ar fi prelungit deja contractul cu PSG. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies