Adrian Mutu, contestat în Azerbaidjan: "Lucrurile au ajuns la un nivel mizerabil"

Adrian Mutu Azerbaidjan Neftchi Baku Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 14:20
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 14:39

Etapa a șasea din campionatul Azerbaidjanului le-a adus față în față pe Araz și Neftchi Baku.

După două victorii consecutive în competiția internă, formația antrenată de Adrian Mutu a pierdut în deplasare cu Araz, scor 1-0.

În urma acestui rezultat, Neftchi Baku se află pe locul șase în campionat, cu opt puncte, lider fiind Zira cu 15 puncte. 

Adrian Mutu, criticat de jurnaliștii din Azerbaidjan

De când a preluat Neftchi Baku, tehnicianul român are patru înfrângeri în partidele oficiale, iar echipa a fost eliminată din cupele europene. 

"Probabil că a pierdut numărul eșecurilor în meciuri oficiale și amicale și situația nu poate fi considerată satisfăcătoare. Eliminarea din Conference League în al treilea tur preliminar a fost deja uitată și nimeni nu-și mai amintește de «dubla» cu Beșiktaș. 

Numai că și în campionat lucrurile au ajuns la un nivel mizerabil. N-are niciun rost să discutăm despre efectul pozitiv al schimbării de bancă tehnică din vară, ar fi o dezbatere jenantă. Într-o săptămână, două, vom începe să ne amintim de perioada lui Laurențiu Reghecampf, să-l regretăm.

O să plângem după Reghecampf. Știți care e diferența între cei doi antrenori români? Față de sezonul trecut, i-a fost alocat un buget mai mare pentru transferuri și au fost cumpărați mai mulți străini. 11 jucători au venit, s-au cheltuit milioane și e rușinos că Mutu nu poate face nimic cu ei.

Pentru a obține rezultate mai trebuie să și joci ceva, iar Mutu nu dă semne c-ar fi reușit la Baku. Nu zicem că noii străini sunt inutili, ei au nevoie de timp pentru adaptare, au nevoie să cunoască echipa și campionatul", au scris cei de la SportInfo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!