Adrian Mutu a ales echipa ideală a superstarurilor pe care le-a înfruntat: „Am uitat de Ibrahimovic!”

Adrian Mutu Andrea Pirlo Gianluigi Buffon Paolo Maldini ronaldo nazario Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Mai 2023, 21:40
Data actualizarii: Miercuri 03 Mai 2023, 21:53

Adrian Mutu a fost provocat să alcătuiască „11-le” ideal al adversarilor pe care i-a avut de-a lungul carierei de fotbalist profesionist.

De-a lungul carierei de fotbalist profesionist, Adrian Mutu și-a trecut în palmares echipe uriașe, precum: Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus sau Fiorentina. În toată acestă aventură, fostul decar al echipei naționale s-a duelat cu fotbaliști legendari. Atât de legendari încât a avut probleme când a trebuit să alegea „11-le” ideal al adversarilor

„Pe Buffon l-aș pune, mi-a fost mai mult adversar decât coleg. Coleg mi-a fost doar un an jumătate la Juventus. E singurul care mi-a apărat două penalty-uri. Pe unul îl știți (n.r. în grupele EURO 2008, contra Italiei), pe al doilea îl știu eu. 

Caffu fundaș dreapta, când juca la Roma. 

Aș pune doi 'monștri' fundași centrali: Maldini și Mihajlovic. Cu Sinisa am fost și prieteni, un domn, Dumnezeu să-l ierte! Avea tehnică, era executant de lovitură libere, are vreo 50 de goluri din lovitură liberă. 

Ashley Cole, fundaș stânga.

L-aș pune pe Pirlo în fața apărării, lângă Gattusso, Del Piero. 

Baggio în partea stânga, Ronaldo centru și Totti în dreapta”, și-a justificat Adrian Mutu alegerile la DigiSport. 

Apoi, fiindu-i greu să aleagă între atâtea nume colosale, „Briliantul” a tresărit: „Am uitat de Ibrahimovic!”

Adi Mutu și-a ales „11-le” ideal al adversarilor 

Buffon - Cafu, Mihajlovic, Maldini, Ashley Cole - Gattuso, Pirlo, Del Piero - Totti, Ronaldo, Baggio 

De asemena, Adrian Mutu a dezvăluit și care sunt foștii fotbaliști care i-au marcat copilăria și cariera. Pe lângă calitățile fizice și tehnice ieșite din comun, actualul antrenor al Rapidului a fost imspresionat și de personalitatea acestora. 

„Dintre toți m-au fascinat Baggio, Ronaldo, Totti și Del Piero, ca fantezie. Mie mi-au marcat copilăria, super băieți și în afara terenului. Cred că au conștientizat valoarea pe care o au, de asta sunt umili. Toți sunt modești, nu au nimic de demonstrat într-o conversație”, a mărturisit Adrian Mutu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!