Petrescu, BATUT RAU de Fenerbahce. A plecat DIRECT la vestiare dupa meci. Doar Sapunaru a fost pe teren in Fener 3-0 Kayserispor

Petrescu, BATUT RAU de Fenerbahce. A plecat DIRECT la vestiare dupa meci. Doar Sapunaru a fost pe teren in Fener 3-0 Kayserispor

Petrescu a suferit o infrangere dura la Istanbul!

19:55 Fenerbahce 3-0 Kayserispor

Echipa lui Petrescu n-a reusit sa repete evolutia excelenta din meciul cu Basaksehir, castigat cu 2-0. A pierdut clar pe terenul lui Fenerbahce. Suparat la finalul partide, Super Dan a dat mana cu antrenorul lui Fenerbahce si a fugit direct la vestiare.

18:00 Dupa ce a batut-o pe campioana Basaksehir etapa trecuta, Super Dan joaca acum pe terenul lui Fenerbahce. Vestea buna e ca Mesut Ozil, transferat de la Arsenal, nu e nici macar pe banca. Vestea mai putin buna e ca absentele numeroase l-au impiedicat pe Petrescu sa alcatuiasca cel mai bun prim 11. Dintre cei 3 romani aflati la Kasyeri, doar Sapunaru a inceput ca titular. Alibec si Lung sunt indisponibili din cauza accidentarilor.

Petrescu a inceput agitatia pe margine inca din primele minute ale partidei. Camerele l-au surprins ingrijorat in fata bancii, in timpul unei discutii cu oamenii sai din staff.

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies