Julius Wobay Leroy Rosenior Mohamed Kallon sierra leone Universitatea Craiova Fotbal extern

GALERIE FOTO A încântat spectatorii din Liga 1 și acum a fost ales cea mai bună extremă din istoria țării sale!

Julius Wobay a evoluat la Universitatea Craiova între 2007 și 2010 și este considerat unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din Sierra Leone.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 15:18
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 15:18

Fotbalist care a impresionat prin tehnica sa în cei patru ani petrecuți la Universitatea Craiova, din ianuarie 2007 până în decembrie 2010, cu o scurtă perioadă în care a fost împrumutat în Cipru, Julius Wobay a fost desemnat cea mai bună extremă dreapta din istoria naționalei din Sierra Leone, conform Federației Internaționale de Istorie și Statistică a Fotbalului.

”Nu știu prea multe despre Universitatea, dar am auzit că este o echipă bună și abia aștept să le bat pe Dinamo și Steaua”, spunea fotbalistul african la momentul transferului său la Craiova.

Wobay, care putea juca la fel de bine și pe banda stângă din ofensivă, a plecat de la Craiova în Azerbaidjan, la Khazar Lankaran.

Wobay, alături de staruri din Serie A și Premier League

El a evoluat ultima dată la Olimpija Ljubljana, cu care a câștigat titlul în Slovenia în 2016.

În echipa ideală all-time a naționalei din Sierra Leone și-au mai făcut loc în linia de atac, alături de fostul jucător al Craiovei, Mohamed Kallon (ex-Inter Milano, Genoa, Cagliari, Monaco) și Leroy Rosenior (ex-Fulham, QPR, West Ham United).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!