Michael Schumacher Ferrari Formula 1 mick schumacher schumacher F 1

Moment istoric: Mick Schumacher a condus pentru prima data masina Ferrari de Formula 1: "Cercul este complet acum" FOTO

Fiul lui Michael Schumacher a debutat in Formula 1. Deocamdata doar ca pilot de teste. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2019, 11:35
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2019, 11:35

Mick Schumacher calca oficia pe urmele tatalui sau prin primele teste efectuate pentru Ferrari pe circuitul de la Bahrain. Mick a devenit campion european in Formula 3, iar anul acesta participa in Formula 2, antecamera Formula 1. Echipa sa, Prema, are un contract cu Ferrari prin care cedeaza tinerele talente catre marele constructor italian. Mick este considerat urmasul de drept al tatalui sau in Marele Circ, iar acum face si primii pasi. A testat noile masini Ferrari si Alfa Romeo pentru acest sezon.

Mick se afla alaturi de tatal sau in 2013 la ski, cand legendarul pilot a cazut si s-a lovit la cap. Schumacher a intrat in coma si nici acum nu s-a recuperat. Starea sa ramane o enigma din dorinta familiei de a asigura linistea fostului mare pilot. Inevitabil, Mick este intrebat la fiecare interviu de tatal sau.

  • Moment istoric: Mick Schumacher a condus pentru prima data masina Ferrari de Formula 1: Cercul este complet acum FOTO

"E o intrebare dificila. Faima face parte din mine. Sunt fiul tatalui meu si sunt fericit asa. E cel mai mare pilot din istoria Formulei 1, e idolul meu si sunt mandru ca e tatal meu. Am crescut de mic sub lumina reflectoarelor, iar oamenii de langa mine m-au ajutat sa ma adaptez. Nu as fi fost cine sunt acum daca nu era tata. Am vorbit mult despre condus, mi-a spus multe cand pilotam karturi si m-a ajutat de-a lungul timpului in cariera mea", a spus Mick intr-o conferinta de presa.

5 titluri de campion mondial in Formula 1 a castigat Michael Schumacher la Ferrari. Pilotul german mai avea doua titluri castigate cu Benetton si este cel mai titrat din istoria competitiei cu 7 trofee in total.

VEZI IMAGINI DE LA TESTELE LUI MICK IN GALERIA FOTO

Modifică setările cookies