Lewis Hamilton Formula 1 Grand Prix Marele Premiu Paul Ricard F 1

Fără Hamilton, fără Formula 1! Cât mai duce britanicul? Răspuns fără emoții dat chiar de șoferul lui Mercedes

Lewis Hamilton a terminat pe poziția a doua în cursa de la Marele Premiu de la Paul Ricard din Franța.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 16:58
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 16:59

Poziția obținută a fost cel mai bun rezultat al pilotului britanic al sezonului curent de F1. Hamilton s-a aflat, odată cu participarea la Grand Prix-ul de la Paul Ricard, la a 300-a cursă în calitate de șofer profesionist.

Englezul a oferit un interviu "marcă înregistrată" pentru publicația Sky Sports, unde a vorbit despre faptul că încă mai duce, ba chiar își dorește să revină la forma de odinioară, când cucerea titluri pe bandă rulantă.

Hamilton: „Mai am combustibil în rezervor”

„Sunt încă fresh și încă simt că mai am mult combustibil în rezervor. Cu siguranță vreau să revin la momentele în care câștigam mereu, dar asta va necesita ceva timp. Sunt sigur că voi comunica odată și odată despre viitorul meu.

Mă simt bine cu ce fac acum, sunt mândru că lucrez cu un asemenea grup de oameni. Simt că mă bucur de sport mai mult ca niciodată”, au fost cuvintele lui Hamilton, conform sursei anterior menționate.

Cariera lui Hamilton

Lewis Hamilton a fost de șapte ori campion mondial. În 2007 și-a început cariera de șofer profesionist cu McLaren, iar în 2013 s-a mutat la Mercedes, echipă la care evoluează și în prezent.

Britanicul și-a adjudecat 103 victorii în cadrul curselor Formula 1 și a terminat de 187 de ori pe podium.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!