Europa League

"West Ham are jucatori de 200 de milioane. Noi devenim penibili daca nu facem ceva..." Ce spune Sumudica despre West Ham - Astra

Sumudica e neincrezator inainte de Astra - West Ham. Antrneorul suspendat al campioanei cere o schimbare radicala de atitudine pentru echipa lui.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2016, 15:48
Data actualizarii: Sambata 06 August 2016, 15:50

Sumudica spune ca misiunea Astrei va fi imposibila in cazul in care West Ham isi va folosi cea mai buna echipa la meciul cu Astra.

"E foarte greu cu West Ham. Noi traversam o perioada foarte grea. Este un recul la ceea ce s-a intamplat anul trecut. Daca West Ham isi doreste sa intre in grupe, e destul de greu. Au jucatori care valoreaza 200 de milioane de euro! In momentul asta exista o blazare, o lipsa de motivatie si nu putem sa trecem peste aceasta problema.

Sunt multe care se aduna, dar eu sper ca elevii mei sa-si dea seama ca in momentul de fata toata lumea e cu ochii pe ei. Toata lumea asteapta sa demonstreze in continuare ca n-a fost un campionat castigat intamplator. Altfel, devenim penibili!", a spus Sumudica la Digi.

CITESTE SI

Modifică setările cookies