VIDEO | La 10 ani de la "cosmarul Boro", killerul Stelei isi aduce aminte de golul marcat pe Riverside: "M-am simtit erou"

Autor: Sport.ro
Sambata 23 Aprilie 2016, 21:35

Semifinalele UEFA Champions League si UEFA Europa League se vad la ProTV, marti, miercuri si joi, de la 21:45, respectiv 22:00

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Killer-ul Stelei in 2006, Maccarone recunoaste: "Nu voi uita toata viata golul marcat Stelei in semifinala Cupei UEFA. M-am simtit erou". 

Stelistii au cosmaruri si acum cu Macaronne, la 10 ani de la semifinala "UEFAntastica". Macaronne a adus calificarea lui Middlesbrough cu un gol marcat in ultimul minut.

Si pentru Macaronne e un moment de neuitat!

"In cariera mea nu am dat prea multe goluri cu capul. A fost o explzozie de bucurie si de emotie", a rememorat italianul, ajuns acum la 36 de ani.

Galeria lui Dinamo i-a facut carnet de membru lui Maccarone!

La 10 ani distanta, Liverpool a revenit la fel ca Boro, a eliminat-o pe Dortmund si s-a calificat in semifinale. Villarreal - Liverpool e joi seara, de la 22:00, IN DIRECT la ProTV.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mii de soldaţi, mobilizaţi împotriva "vestelor galbene". În ce condiţii au voie să tragă
BRAT