Europa League

"VAR NU TREBUIA SA INTERVINA!" CFR, FURATA de o victorie ISTORICA la Sevilla? Reactia lui Ion Craciunescu la miezul noptii

VEZI AICI FAZELE MECIULUI DINTRE SEVILLA SI CFR

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Februarie 2020, 00:10
Data actualizarii: Vineri 28 Februarie 2020, 00:12

CFR Cluj este elminata din Europa League dupa ce a inscris un gol care a fost anulat cu VAR in urma unui hent la Lacina Traore, cel care i-a pasat decisiv lui Paun.

Ion Craciunescu a vorbit la Digi Sport despre faza controversata care i-a furat victoria lui CFR in Sevilla.

"Nu stiu cum ar fi putut sa tina mana Traore ca sa fie intr-o pozitie normala dupa parerea arbitrilor. Fotbalul nu se joaca cu mainile la spate, intr-o pozitie fireasca, din alergare. Baietii au voie sa intervina doar asupra unei faze clare.

Cand spunem ca mingea il loveste in mana, este suficient, nu mana loveste mingea. Nici nu avea timp Traore sa loveasca mingea. VAR nu poate interveni asupra unei decizii date de arbtiru decat atunci cand este o situatie clara. Este o situatie clara? Este o situatie discutabila. Eu nu cred ca duce mana spre minge, eu cred ca se deplaseaza, intr-o miscare normala. VAR nu avea de ce sa intervina.

Acolo este un brat care se departeaza de corp, lucrurile sunt mult mai clare, la penalty-ul din turr. Aici poti spune ca nu a tras mana, dar si-a marit aria corpului? Nu cred, mi s-a parut ca mana a fost acolo ca o consecinta a miscarii lui.

Daca eram eu arbitru, nu fluieram asa ceva", a declarat Ion Craciunescu la Digi Sport.

Modifică setările cookies