Vampirii vor sangele bogatilor! Meciul de senzatie dupa care se asteapta o calificare ISTORICA pentru Romania! Ce promite Contra

Autor: Sport.ro
Vineri 16 August 2013, 15:36
Vampirii vor sangele bogatilor! Meciul de senzatie dupa care se asteapta o calificare ISTORICA pentru Romania! Ce promite Contra

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Petrolul are cel mai greu adversar pentru grupele Europa League dintre toate cele 3 echipe romanesti aflate in aceasta faza a competitiei.

'Lupii' lui Contra se bat cu bogatii de la Swansea pentru un vis istoric la Ploiesti. Swansea uita de razboaiele cu Man United, Chelsea si City din Premier League pentru 180 de minute eurofantastice cu Petrolul.

"Avem sanse, asta le-am zis si baietilor. Vreau in grupe, sunt convins ca si ei vor, pentru asta s-au apucat de fotbal, ca sa aiba obiective importante si sa lupte pentru ele", e discursul motivational pe care Contra l-a tinut si in fata suporterilor.

'Rechinul' Hamza e asteptat sa-i distruga pe galezi dupa conflictul pe care l-a avut pe mare cu primarul Constantei, Radu Mazare. "Sper sa fie nervos rau Hamza, sa se razbune pe Swansea, sa le dea lor goluri", e visul lui Contra pentru turul de joi, care e live la PRO TV si pe Voyo.ro de la ora 21:00.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies