Unirea, gata sa intre in istorie: "Vrem sa repetam traseul Stelei din 2006!"

Europa League Marius Bilasco Unirea Urziceni Europa League
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Decembrie 2009, 10:46
Data actualizarii: Vineri 18 Decembrie 2009, 10:52

Jucatorii Unirii Urziceni asteapta cu sufletul la gura tragerea la sorti pentru optimile Europa League ce va fi astazi, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro, de la ora 14.00!

Atacantul Marius Bilasco nu are un adversar favorit, insa viseaza la repetarea performantelor reusite de Steaua in anul 2006, cand echipa ros-albastra a fost la un minut de finala.
"N-am vreo preferinta anume in privinta adversarului din Europa League. Noi am vrea sa ne continuam cat mai mult posibil minunile si, poate, sa repetam traseul Stelei din anul 2006. Pentru asta, trebuie sa avem parte si de un context favorabil, de sansa", a declarat Bilasco in Evenimentul Zilei.

"E ceva incertitudine in momentul asta, dar nu cred ca vor fi mutari mari la nivelul lotului sau al bancii tehnice. Nu in iarna asta. La vara, e logic ca unii vor pleca, incheiem un ciclu de trei ani. Am muncit enorm si am avut rezultate", a mai spus Bilasco.

 UNIREA, IN PRIMA URNA VALORICA, LIVERPOOL NU!

Campioana Romaniei, Unirea Urziceni, face parte din prima urna valorica la tragerea la sorti pentru 16-imile Ligii Europa, care are loc, astazi, la Nyon, la sediul UEFA.

Regulile tragerii la sorti sunt simple. Invingatoarea si ocupanta locului doi din aceeasi grupa a Ligii Europa nu pot juca in meci direct. Castigatoarele grupelor din Liga Europa si cele patru echipe cu cele mai multe puncte de pe locul trei din Liga Campionilor vor juca returul pe teren propriu. Doua echipe din aceeasi tara nu pot evolua una contra alteia.

Dupa tragerea la sorti pentru 16-imi se va efectua tragerea pentru optimi, echipele fiind desemnate dupa numarul meciului din 16-imi (Invingatoarele meciurilor de la 1 la 16). Prima echipa trasa la sorti va juca turul pe teren propriu.

Meciurile din 16-imi, tur si retur, vor avea loc la 18 si 25 februarie. Optimile, tur si retur, se vor disputa la 11 si 18 martie.

Urna 1 - 12 echipe din grupele Ligii Europa si cele patru echipe cu cele mai multe puncte de pe locul trei din Liga Campionilor: Unirea Urziceni, Juventus Torino, VfL Wolfsburg, Olympique Marseille, Werder Bremen, PSV Eindhoven, Sahtior Donetk,
Sporting Lisabona, Galatasaray, AS Roma, Benfica Lisabona, Hamburger SV, Fenerbahce Istanbul, Red Bull Salzburg, Valencia si Anderlecht Bruxelles

Urna 2 - 12 echipe de pe locul doi din Liga Europa si cele patru echipe cu mai putine puncte de pe locul trei din Liga Campionilor: Liverpool, Rubin Kazan, Standard Liege, Atletico Madrid, OSC Lille, Hapoel Tel-Aviv, Everton, Fulham, Panathinaïkos Atena, Hertha Berlin, FC Copenhaga, Athletic Bilbao, FC Bruges, Ajax Amsterdam, FC Twente si Villarreal.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!