Europa League

Un fotbalist ar putea fi arestat dupa meciul din Europa League! Jucatorul a avut un conflict cu politia de pe stadion

Fotbalistul e acuzat de agresiune.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Februarie 2020, 18:40
Data actualizarii: Vineri 28 Februarie 2020, 18:49

FC Copenhaga a invins-o pe Celtic cu 3-1 in returul saisprezecimilor Europa League si s-a calificat in optimile competitiei.

Michael Santos, marcatorul primului gol al danezilor, e acuzat de faptul ca a atacat un politist pe stadion. Intamplarea a avut loc dupa golul de 2-1 marcat de Pep Biel. Santos a alergat spre peluza, zona in care se aflau mai multi politist si stewarzi.

Fotbalistii au crezut ca fortele de ordine au vrut sa-i impiedice sa se bucure si a avut loc un conflict. Santos a busculat un politist care a ajuns la pamant.

FC Copenhaga a oferit un comunicat dupa incident:
"Dupa golul de 2-1 al lui Pep Biel pe Celtic Park a fost agitatie in zona in care se aflau suporterii nostri, iar un oficial l-a impins pe Pep Biel in timp ce se bucura. Un steward din partea echipei noastre a intervenit pentru a impiedica izbucnirea unui conflict. A dorit ca violentele sa nu escaladeze si a discutat cu politistii, la fel si Michael Santos, dar amandoi au fost acuzati de agresiune. Asteptam rezultatul anchetei procurorilor scotieni", au declarat danezii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies