90 de minute in care stelistii UITA ca exista Becali! Meciul care razbuna 55.000 de fani INGHETATI intr-un cosmar

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Februarie 2012, 13:21

	90 de minute in care stelistii UITA ca exista Becali! Meciul care razbuna 55.000 de fani INGHETATI intr-un cosmar

Twente - Steaua, joi, 20:00, LIVE la PRO TV si faze VIDEO in timp real pe www.sport.ro!

Jucatorii l-au dat pe MUTE pe Becali. Nu au auzit interventiile in care patronul il ameninta pe Ilie Stan cu demiterea daca nu o bate pe Twente si au plecat pentru victorie in Olanda!

Chiar daca rivalii din Liga I nu le dau nicio sansa la Enschede, stelistii nu sunt impresionati de forta lui Twente. Au dominat-o la Bucuresti si plang din cauza ghinionului. "Nu-mi vine sa cred ca nu am dat gol, am vazut reluarea meciului si nu-mi explic infrangerea", a comentat Ilie Stan, care anunta ca are secretul victoriei de calificare in retur.

Steaua pastreaza inca visul pentru finala de pe national arena. Chiar Mircea Lucescu renunta la sentinemtele pentru Dinamo si Rapid, impresionat de jocul Stelei in pregatiri. "Au o sansa extraordinara, ar trebui sa profite de ea! Twente si, in turul urmator Schalke, sunt echipe accesibile, de nivelul STelei", crede antrenorul care a castigat prima finala a Europa League, cu Sahtior, in 2009.

Dupa 5 ani din nou in Primavara, Steaua uita pentru 90 de minute de Dinamo, de Ghencea si de Becali. Chiar daca Brandan a fost anuntat ca are liber la negocieri cu chinezii dupa meciul cu Twente, iar Geraldo si Bicfalvi trebuie sa-si trimita CV-ul echipelor interesate de ei, vestiarul anunta ca e mai unit ca niciodata.

Stelistii trebuie sa castige pentru cei 50.000 de oameni inghetati in cosmarul de pe National Arena, acum o saptamana, si pentru milioanele de suporteri care cred ca minunile nu sunt imposibile!

Twente - Steaua e LIVE la PRO TV, joi, de la 20:00! Pe www.sport.ro ai faze VIDEO in timp real!

Guvernul Orban 2, ultima zi de audieri. Primul pe listă: ministrul propus al Agriculturii
BRAT