Steaua are un suporter SPECIAL! Il cheama Abramovici si tine cu trupa lui Reghe! Vrea sa fie prezent la meciul cu Chelsea!

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Februarie 2013, 06:35

Dan Abramovici e un suporter al Stelei, care se simte special in aceste zile. Ar vrea sa-l cunoasca pe miliardarul de la Chelsea si sa aiba macar 0,01 la suta din averea lui Abramovich. Asta inseamna 1 milion de Euro.

Abramovici din Romania e fan Steaua. Lucreaza pe o masina de marfa si e in fiecare zi tinta glumelor colegilor. Merge la meciurile Stelei, dar acum nu are bilet.

In schimb, Abramovich de la Chelsea ar putea cumpara fara probleme toate biletele de la Steaua - Chelsea. Pentru asta si-ar cheltui doar 0,01 la suta din avere.

Dan Abramovici: "Cam 50 la suta din oamenii care ii cunosc ma intreaba daca am vreo legatura. Sunt glumele pe care trebuie sa le suport, nu numai colegii, prietenii, cand ma plimbi cu yachtul, cand mergem in Dubai?"

Stelistul Abramovici ar fi dipus sa renunte la numele sau celebru daca Steaua ar trece Chelsea: "Sunt foarte pasionat, pana in Revolutie am avut legitimatia cu nr 3 la Steaua"

Rata de infectare, 6 martie 2021. București, a doua zi în scenariul roșu. Rata de infectare a crescut la 3,12
BRAT

Modifică setările cookies