Steaua s-a trezit peste noapte cu zeci de mii de 'socios'! Becali nici nu visa la asa ceva! Ce record all-time se va stabili la meciul cu Chelsea:

Autor: Sport.ro
Marti 26 Februarie 2013, 17:43

	Steaua s-a trezit peste noapte cu zeci de mii de 'socios'! Becali nici nu visa la asa ceva! Ce record all-time se va stabili la meciul cu Chelsea:

► Scrie-ne mesajul tau pentru Steaua si il ducem in vestiar inainte de razboiul cu Chelsea, joi 7 martie 20:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro! Detalii AICI!

Parcursul fantastic al Stelei, atat in campionat, cat si in Europa League, a atras venituri neasteptat de ridicate din vanzarile de bilete in acest sezon.

Interesul pentru meciul cu Chelsea este unul extrem de ridicat, iar Steaua a stabilit record dupa record, odata cu punerea in vanzare a biletelor, in mediul online.

37.000 de tichete au fost epuizate in doar 6 ore, iar incasarile sunt pe masura. Steaua se va alege cu 1,5 milioane de euro de pe urma vanzarilor de bilete pentru partida de pe 7 martie, ceea ce inseamna un record all-time pentru un meci disputat pe un stadion din Romania.

Pana acum, veniturile din vanzarile de bilete se ridica in acest sezon la suma fabuloasa de 6 milioane de euro, adica mai mult de jumatate din bugetul anual al clubului.

Singura problema legata de meciul cu Chelsea este reprezentata de bisnitatii care au luat cu asalt site-urile de anunturi. Un bilet la meciul de pe national arena a ajuns sa coste si 2.500 de lei. Asadar, biletele au fost vandute, dar nu se stie daca au ajuns pe maini bune.

De mentionat faptul ca nu se vor mai pune la vanzare bilete la casele de la National Arena.

"Nu e nimeni vinovat ca National Arena are "doar" 55.000 locuri. La meciul cu Ajax nu ne-a mai certat nimeni. Nu putem controla vanzarile online, iar ca sa vindem doar la case n-ar fi corect pt suporterii Stelei din alte localitati. Putem controla in mare masura doar cum vor fi repartizate cele 2.000 bilete de pe Stamford Bridge, unde prioritate vor avea cei care au fost la Amsterdam." - Mihai Stoica, pagina personala de Facebook.

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies