Steaua, antrenament doar 15 minute! Stelistii s-au luat la bataie... :)

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Decembrie 2009, 12:35
Steaua, antrenament doar 15 minute! Stelistii s-au luat la bataie... :)

... CU BULGÄ‚RI!
Doar 15 minute a durat antrenamentul de astazi al Stelei.

Steaua - Twente, joi la ProTV si www.sport.ro la 22:00!

Meciul cu Twente e la o zi distanta, iar Steaua nu are cum sa se antreneze. Astazi, antrenamentul a durat doar 15 minute, timp in care jucatorii au facut cateva miscari de incalzire, dupa care au inceput sa se bata... cu bulgari de zapada. :)

De la antrenament au lipsit Eugen Baciu (accidentat), Petre Marin (suspendat), Romeo Surdu, Ifeanyi Emeghara si Ducu Ninu, dar au fost prezenti Rafal Grzelak si Alexandru Filip, cu toate ca cei doi nu sunt inscrisi pe lista UEFA.

Din cauza conditiilor foarte proaste si a ninsorii care ameninta in continuare tara si Bucurestiul, meciul de maine dintre Steaua si Twente este in pericol chiar sa nu se joace.

Gazonul de pe terenul central din Ghencea este acoperit complet cu zapada si, desi dispune de incalzire, daca va continua sa ninga, s-ar putea ca la ora meciului oficialii sa aiba parte de surprize neplacute.

Despre acest subiect, Toja a vorbit astazi in ProSport si si-a exprimat ingrijorarea:

"Sa speram ca terenul o sa fie bun si nu o sa jucam pe zapada", spera Toja inainte de meciul cu Twente din Europa League.

Meciul cu Twente nu este atat de intersant pentru fani, probabil din cauza ca Steaua nu mai are nicio sansa la calificare, insa si vremea extrem de proasta a indepartat suporterii de casele de bilete. Prognoza meteo arata ingrijorator - la ora meciului s-ar putea sa fie chiar si -8 grade Celsius.

FOTO: PROSPORT

Meciul dintre Steaua si Twente este maine in direct la ProTV si www.sport.ro de la ora 22:00!

Numărul de cazuri de Covid-19 ar putea stagna, în opinia autorităților. Ce spune ministrul Sănătății
BRAT