Stanciu, in echipa saptamanii din Europa League: "Face ravagii cu tehnica sa in miscare!" Cum i-a impresionat pe belgieni

Nicolae Stanciu i-a impresionat pe belgieni la a doua partida pentru Anderlecht. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Septembrie 2016, 16:04
Data actualizarii: Vineri 16 Septembrie 2016, 16:04

Stanciu i-a incantat pe fanii lui Anderlecht in meciul castigat joi cu 3-1 la Bruxelles impotriva echipei azere Qabala, in Europa League, scrie presa belgiana.

In aceasta partida au evoluat ambii romani ai vicecampioanei Belgiei. Alex Chipciu a fost inlocuit in minutul 73, iar Nicolae Stanciu a fost integralist, oferind pasa de gol la ultimul gol al belgienilor, reusit de Diego Capel.

"Stanciu, disponibil si derutant, confirma impresia lasata impotriva lui Charleroi", iar "tehnica sa in miscare face ravagii", comenteaza site-ul radioteleviziunii RTBF. "Stanciu ii incanta pe fanii (putin numerosi) ai lui Anderlecht. (...) El nu reuseste inca sa marcheze la noua echipa, dar impactul sau asupra jocului lui Anderlecht este deja foarte important", adauga site-ul.

"Stanciu incanta si semneaza prima sa pasa decisiva", comenteaza cotidianul L'Avenir.

Anderlecht a avut cele mai multe suturi pe poarta dintre toate echipele care au evoluat joi in Europa League, noteaza cotidianul Le Soir. Anderlecht a trimis 26 de suturi pe poarta, sapte dintre acestea apartinandu-i lui Stanciu. Trei dinte suturile mijlocasului roman au nimerit spatiul portii.

La capitolul suturi pe poarta, Anderlecht a fost urmata de Inter Milano (21), AZ Alkmaar si Schalke 04 (cate 20 de suturi).

Site-ul SofaScore l-a inlcus pe roman in echipa etapei in Europa League. 

Modifică setările cookies