Situatie NEMAIVAZUTA in fotbal! Un jucator de la Hoffenheim a plecat la spital in timpul meciului pentru a asista la nasterea copilului sau

Europa League Florian Grillitsch Hoffenheim Europa League Situatie NEMAIVAZUTA in fotbal! Un jucator de la Hoffenheim a plecat la spital in timpul meciul pentru a asista la nasterea copilului sau
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2020, 16:20
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2020, 16:33

Un lucru incredibil s-a produs joi seara. 

Jucatorul Florian Grillitsch de la Hoffenheim a fost schimbat la pauza meciului cu Steaua Rosie Belgrad din grupe Europa League, pentru a merge la spital sa asiste la nasterea copilului sau. 

"Daca a existat vreodata un motiv pentru a ieşs dintr-un meci, acesta este... Florian Grillitsch a plecat pentru nasterea copilului sau", a declarat pe Twitter clubul Hoffenheim. 

"Nu e nimic de discutat despre inlocuirea lui Florian Grillitsch. Speram ca el si partenera lui vor avea un bebelus @EuropaLeague sănătos", a afirmat tot pe retele de socializare antrenorul Sebastian Hoeness. 

Dupa inlocuirea lui, Hoffenheim a inscris doua goluri in repriza secunda si a castigat meciul cu 2-0. Sotia jucatorului a nascut o fetita, iar atat mama ca si noul nascut se simt bine. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!