Barcelona Austria Viena Gaz Metan Medias Thaer Fayez Bawab Europa League

Singurul atacant din Romania crescut de Barcelona a innebunit EUROPA! Cum e laudat

A fost crescut de Barca si Real, iar acum face senzatie in Europa pentru o echipa romaneasca.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2011, 17:40
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2011, 17:43

Bawab este pericolul numarul 1 al lui Gaz Metan, anunta astazi cei de la Austria Viena. Gazul l-a pierdut pe Eric, dar de cand brazilianul a plecat totul merge perfect:

"Nu va fi un joc usor, Medias a eliminat in turul trecut o echipa din Bundesliga, Mainz. Gaz Metan se apara foarte bine, nu e usor sa-i dai gol. Nu are mari nume in lot, dar se bazeaza pe jocul colectiv, pe o defensiva foarte buna, pe un mijloc compact si pe un atacant foarte eficient, Bawab, care a marcat doua goluri cu Mainz. A jucat in trecut la Barcelona B, are scoala buna si este foarte inteligent. Este foarte important sa castigam, si daca se poate fara sa primim gol. Medias a dovedit in ultimele meciuri ca este periculoasa. Trebuie sa ne impunem jocul, sa pastram cat mai mult posesia. Impotriva unei aparari puternice, jocul cu mingi lungi nu ar fieficient, trebuie sa evoluam combinativ”, a
spus Daxbacher, antrenorul Austriei Viena.

"Am asistat la victoria Mediasului cu CFR Cluj. Gaz Metan este o echipa puternica din punctul de vedere al grupului. A jucat in sistemul 4-5-1, cu Bawab varf impins, un atacant viclean, periculos. Toate actiunile lor pleaca de la Ciprian Petre si Todea. Trebuie sa ii dominam pe flancuri", a spus si secundul Josef Michorl.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!