Victor Becali: "Fener e prea puternica!" Gigi Becali: "I-am batut mereu pe turci in istorie!"

Gigi Becali a inceput deja cu declaratiile "razboinice" inainte de meciul Stelei cu Fener. Seful din Ghencea nu uita ca Steaua a trecut anul trecut de Galata si e increzator ca echipa lui Stoichita va trece si de Fener. "Au moral bun inaintea meciurilor din Europa League!", spune Victor Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2009, 18:36
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2009, 18:38

"Ne mai lipsesc cateva rotite", spune Becali despre echipa condusa de Stoichita, neinvins pana acum la Steaua. Patronul din Ghencea e sigur ca Steaua va fi de acum mai puternica decat a fost cu Bergodi.

"Am auzit ca Fenerbahce a pierdut in campionat, iar noi am castigat la Iasi intr-o maniera care a aratat ce forta avem si mai ales ca traversam o forma foarte buna."

"Am ceva emotii legate de acest meci, dar nu-mi fac probleme, ii batem pe turci, i-am batut mereu de-a lungul istoriei neamului nostru."

"Acum simt o echipa a Stelei mai puternica, cu toate ca ne mai lipsesc niste rotite de la masinarie, Tanase, Stancu, Ovidiu Petre si Emeghara”, a spus Gigi Becali pentru NewsIn.

"Urziceniul n-a prea facut doua meciuri slabe unul dupa altul. Sper sa se mobilizeze pentru meciul cu Glasgow.

Dinamo si Steaua au obtinut si ele victorii importante. Dinamo a batut Brasovul, echipa care i-a furat titlul anul trecut. Steaua batut si ea intr-un meci greu. Au moral bun inaintea meciurilor din Europa League. Dinamo nu trebuie sa piarda, un egal cu Galatasaray ar fi foarte bun. Eu cred ca Dinamo are puterea sa scoata un egal cu Galata. Dar Steaua trebuie sa castige, desi are un meci foarte greu. Fenerbahce este o echipa foarte puternica pentru noi.

Nu am avut niciodata nimic cu Bonetti, dar m-a deranjat obraznicia lui. Sa spui unele lucruri despre niste oameni care nu ti-au facut nimic nu mi se pare normal", spune Victor Becali la Sport.ro.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies