SENZATIONAL! A inchis gura rasistilor intr-un mod INEDIT! Cum s-a bucurat Ntcham la golul marcat in prelungiri lui Lazio

SENZATIONAL! A inchis gura rasistilor intr-un mod INEDIT! Cum s-a bucurat Ntcham la golul marcat in prelungiri lui Lazio

Celtic a invins-o pe Lazio cu un gol marcat in prelungiri. 

Celtic Glasgow este liderul grupei E, in Europa League, cu 10 punte obtinute in 4 meciuri jucate. Scotienii au fost la un pas de remiza in ultimul meci, cu Lazio, insa Ntcham a marcat golul victoriei in minutul 94. 

Lazio a deschis scorul rapid prin Ciro Immobile, inca din minutul 7 al meciului, insa Forrest a egalat inainte de pauza. Victima a scandarilor rasiste din partea suporterilor italieni, pe tot parcursul meciului, Ntcham le-a replicat acestora pe teren. 

Francezul a inscris golul victoriei cu un sut din interiorul careului si a mers sa se bucure in fata ultrasilor italieni care l-au jignit in timpul partidei. Ntcham i-a ironizat pe italieni intr-un mod inedit, recreand moartea lui Benito Mussolini, fost lider fascist. 

De amintit este faptul ca suporterii scotienii au primit-o pe Lazio in meciul tur, cu un banner in care aparea Mussolini si pe care scria "Urmati-va liderul"

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020. Reacția unei turiste când a aflat că nu va putea dansa
BRAT