Se repeta GRESEALA care a pornit cosmarul de la Sofia? Galca NU RISCA in fata celui mai greu adversar al Stelei din Europa in 2014

Numarul 10 - cel mai mare cosmar al lui Dinamo Kiev, va lipsi de pe teren din echipa Stelei in Europa League.

In 2006, cand Steaua a reusit victoria fantastica cu Dinamo Kiev din Grupele Ligii, Dica, decarul de atunci, reusea sa marcheze 3 goluri. Actualul decar al Stelei, Tanase, nu va fi titular in Ucraina.

Galca nu vrea sa riste ca la Sofia, cand Tanase a jucat desi nu era recuperat total, iar dupa cateva minute a fost schimbat. De acolo a inceput si cosmarul cu Ludogorests.

"Va fi un meci cu o echipa buna. E important sa jucam bine si daca vom face un joc bun va fi si un rezultat bun. In afara de Adi Popa toti sunt apti."

"Mi-e greu de spus in cazul lui Tanase. E hotararea lui, el stie cum e mai bine. Atmosfera e buna, chiar daca am facut acest egal cu Astra, in Europa League stam bine."

"Daca obtinem un rezultat bun, sansele noastre de calificare cresc. Lupta noastra cu Dinamo Kiev, finala, o dam pe 11 decembrie. Acum mergem sa obtinem un punct - puncte. Pot fi 6 puncte si o optiune serioasa pentru castigarea grupei."

"Noul Dica? Nu stiu daca noul Dica, eu zic sa fie noul Hagi, a castigat Supercupa Europei si sa dea acel gol decisiv.", a spus Duckadam la plecarea spre Ucraina.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata de infectare, 6 martie 2021. București, a doua zi în scenariul roșu. Rata de infectare a crescut la 3,12
BRAT

Modifică setările cookies