VIDEO S-a defectat VAR-ul! Arbitrul nu i-a acordat un penalty Barcelonei, deși nu a putut revedea faza

Moment inedit în meciul Barcelona - Eintracht Frankfurt, din sferturile de finală ale Europa League, transmis în direct de Pro Arena și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 23:33
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 20:36

În minutul 58 al partidei de pe Camp Nou, când Eintracht Frankfurt conducea cu 2-0, arbitrul portughez Artur Dias a oprit meciul pentru a revedea la monitorul VAR o fază petrecută cu câteva secunde înainte, când Rafael Borre, atacantul oaspeților, a atins mingea cu mâna în careul propriu.

S-a stricat VAR-ul în meciul Barcelona - Eintracht Frankfurt

Artur Dias a mers să revadă faza, însă pe monitorul VAR nu apărea nicio fază din meci, ci doar sigla UEFA. În schimb, centralul portughez a folosit niște căști oferite de arbitrul de rezervă, cel mai probabil pentru a comunica cu colegii din camera VAR.

După câteva minute de confuzie, arbitrul a revenit pe teren și a făcut semn că nu acordă penalty. Portughezul a continuat să acuze probleme cu sistemul de comunicație, iar jocul s-a reluat după aproximativ patru minute de întrerupere.

Meciul de pe Camp Nou a fost arbitrat de o brigadă din Portugalia. În camera VAR s-au aflat Joao Pinheiro și Tiago Martins.

Modifică setările cookies