Europa League

EXCLUSIV Ryan Babel dezvăluie unde suferă Olimpiu Moruțan: "Am încercat să-l ajut cât de mult am putut"

Galatasaray, echipa românilor Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, a fost eliminată în optimile de finală ale Europa League, după 1-2 contra Barcelonei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 08:03
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 08:03

În returul din Turcia, Galatasaray a deschis scorul în minutul 28, prin Marcao, care a înscris din pasa lui Alexandru Cicâldău. Barcelona a obținut victoria după golurile lui Pedri (37') și Aubameyang (50'). Cicâldău a jucat până în minutul 74, când a fost înlocuit chiar de Olimpiu Moruțan.

Ryan Babel a vorbit despre Moruțan și Cicâldău

La finalul partidei, experimentatul Ryan Babel, atacantul lui Galatasaray, care a mai jucat pentru Liverpool sau Ajax, a vorbit pentru PRO TV despre cei doi jucători români de la formația din Istanbul, Cicâldău și Moruțan.

Babel spune că încearcă să îi ajute cât mai mult pe cei doi să se adapteze la fotbalul din Turcia și dezvăluie că una dintre problemele lui Moruțan este legată de bariera lingvistică.

"Moruțan este un băiat foarte bun, este încă un jucător tânăr, are mult talent, încerc să-l ajut cât de mult pot, la fel și cu Alex, sunt băieți foarte buni.

Am încercat să-i ajut cât de mult am putut, el (n.r - Moruțan) nu vorbește engleză foarte bine, uneori vorbesc în engleză foarte lent. În fiecare zi sunt ocupat cu acești băieți ca să-i ajut să se adapteze în fotbalul din Turcia", a spus Ryan Babel, pentru PRO TV.

Ryan Babel (35 de ani) are o experiență uriașă în fotbalul european. Crescut de Ajax, a fost vândut în 2007 la Liverpool, pentru o sumă de peste 17 milioane de euro. Olandezul cu 69 de meciuri la echipa națională a mai jucat la Hoffenheim, Kasimpasa, Al Ain, Deportivo La Coruna, Beșiktaș și Fulham.

Modifică setările cookies