Rusescu a inceput sa "cante" SUNT FERICIT SI MA SIMT BINE dupa dubla cu Rio Ave. Reactia cand a fost comparat cu Messi si CR7

Rusescu a inceput sa "cante" SUNT FERICIT SI MA SIMT BINE dupa dubla cu Rio Ave. Reactia cand a fost comparat cu Messi si CR7

STEAUA 2-1 RIO AVE - VEZI REZUMAT | Raul Rusescu a reusit sa marcheze o dubla cu Rio Ave si a ajuns la cota 5 in Europa League.

Intrebat cum se simte dupa ce a marcat acelasi numar de goluri in 3 meciuri din Cupele Europene ca Messi si Ronaldo, Rusescu a declarat:

"Ma bucur ca am putut sa ajut echipa sa castige. E prea mult sa facem o comparatie cu Messi si Ronaldo. E important pentru echipa sa castigam si sa mergem in primavara europeana."

Rusescu a "cantat" imnul Stelei de anul trecut dupa meci." Sunt fericit si ma simt bine" a repetat atacantul Stelei

"Sunt fericit si ma simt bine. Nu stiu cat de buna este victoria lui Aalborg cu Dinamo Kiev, dar nu avem ce face. E important sa batem in Portugalia si vom vedea. Mergem acolo sa jucam la victorie. Important este ca am castigat meciurile de acasa. Nu stiu cat de lideri suntem cat timp suntem la egalitate cu altii. "

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies