Romania, in afara grupelor pentru prima data in ultimii 12 ani! Lucescu: "Nu stiu ce ne mai poate salva!"

Autor: Sport.ro
Joi 27 August 2015, 23:10
Romania, in afara grupelor pentru prima data in ultimii 12 ani! Lucescu: "Nu stiu ce ne mai poate salva!"

Steaua a castigat cu 1-0 la Trondheim, dar a ramas in afara Europei. Astra a fost eliminata dupa un 0-2 dramatic in Olanda.

Mircea Lucescu e de parere ca situatia din acest sezon e un bulgare de zapada care poate declansa o avalansa a saraciei si a lipsei de performanta asupra fotbalului romanesc.

"Nu face deloc bine imaginii Romaniei in Europa. Dar sunt si momente de genul acesta. Cateodata nu merge nimic bine. Dar problema e ca nu se intrevede nimic in spatele acestei situatii."

"Steaua a profitat in toti acestia ani de slabiciunea adversarilor. Au facut si bani, dar n-au avut oponenti seriosi in campionat. Asta le-a permis sa faca bani, sa-si lase si jucatorii sa plece, sa mearga in competitiile europene..."

"Cand nu ai macar doua echipe competitive cu adevarat, n-ai cum sa faci fata in competitiile europene. Fotbalul nostru a pierdut foarte multe in ultimii ani. Au disparut echipe din zone de traditie, zone care produceau jucatori. Asta e o problema pe care cu greu o vom repara.", a spus Mircea Lucescu la DigiSport.

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies