"Rasist, homofob, misogin!" Englezii i-au facut portretul lui Gigi Becali! Descrierea care nu are cum sa nu-l enerveze pe patronul Stelei:

Autor: Sport.ro
Joi 07 Martie 2013, 08:00

	"Rasist, homofob, misogin!" Englezii i-au facut portretul lui Gigi Becali! Descrierea care nu are cum sa nu-l enerveze pe patronul Stelei:

Vrem s-o vedem pe Chelsea cum sufera!
►Steaua – Chelsea, joi 20:00 in direct la PRO TV si Voyo.ro! Steaua, la lupta!
►Man. U – Chelsea, sferturi FA Cup, duminica 18:30 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Englezii vor sa-i enerveze rau pe stelisti! Cei de la Independent i-au facut un portret lui Gigi Becali. Descrierea nu are cum sa fie pe placul patronului Stelei.

"A fost numit misogin, homofob si rasist. A stat la Bruxelles ca membru al Parlamentului European iar acum este membru in Parlamentul Romaniei si recent a primit o sentinta de 3 ani cu suspendare pentru rapire. Iata-l pe Gigi Becali, patronul echipei Steaua Bucuresti" incepe descrierea celor de la Independent, cei care vorbesc in continuare de controversele care l-au inconjurat pe patronul Stelei.

"Este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, avand o mica avere dupa ce a facut afaceri cu terenurile cu armata la putin timp dupa colapsul regimului lui Ceausescu. O afacere inconjurata de suspiciuni si putine lucruri facute de patronul Stelei de atunci au fost lipsite de controverse.

Grupurile care apara Drepturile Omului il acuza de mult timp pe Becali de discriminare. Femeile, romii, comunitatea homosexualilor si alte grupari rasiale au fost, conform acuzatiilor, victimele ideilor extremiste ale lui Becali. A fost amendat de autoritatile fotbalistice din tara lui si de Consiliul national al Romaniei care se lupta cu discriminarea" mai scriu englezii.

Articolul continua explicand procesul in care Gigi Becali a fost condamnat la inchisoare cu suspendare si scriu si ce a spus Becali atunci cand Lady Gaga a venit in Bucuresti pentru un concert: "Cand apare la TV schimb canalul si scuip televizorul. Cand o vedem trebuie sa scuipam. Pleaca de aici Satana" e citat Becali.

"La Steaua au fost schimbati multi antrenori, in medie cam doi pe sezon de cand a preluat echipa in urma cu un deceniu. La un moment dat a sugerat ca a dat afara un antrenor pentru ca era <prea musulman>. Chiar si Gheorghe Hagi, cel mai mare jucator din istoria Romaniei, nu a rezistat decat mai putin de 4 luni inainte sa renunte dupa numeroase certuri cu Becali, inclusiv una din cauza faptului ca patronul insista ca Hagi sa bage jucatorii pe care ii dorea el" incheie articolul cei de la Independent.

Coronavirus România, bilanț 22 ianuarie. 2.699 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies