Vineri 31 August 2018, 15:57

Prima reactie a lui Burleanu dupa dezastrul romanilor in Europa! Ce a spus despre eliminarea FCSB-ului si umilinta CFR-ului


	Prima reactie a lui Burleanu dupa dezastrul romanilor in Europa! Ce a spus despre eliminarea FCSB-ului si umilinta CFR-ului

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a vorbit pentru prima data dupa eliminarile suferite de echipele romanesti din Europa.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a vorbit despre esecurile inregistrate de FCSB si CFR Cluj. El a fost prezent astazi la un eveniment la Iasi, dedicat juniorilor Under-13.

"Daca ma refer la CFR Cluj, nu gasesc un raspuns pentru ce s-a intamplat aseara. Este inexplicabil. In ceea ce priveste FCSB, cred ca sansa a lipsit echipei noastre pentru a merge mai departe. Cluburile ar trebui sa faca o analiza dupa aceste rezultate, sa vada ce este de corectat, pentru a fi siguri ca in urmatorul sezon de cupe europene sa se descurce mult mai bine", a declarat presedintele Burleanu, citat de ProSport.

Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”