GALERIE FOTO Președintele lui Frankfurt, înaintea finalei Europa League: "Avem 190.000 de fani care nu pot intra pe stadionul Mickey Mouse"

Eintracht Frankfurt Europa League peter fischer rangers Sevilla Europa League
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Mai 2022, 20:47
Data actualizarii: Miercuri 18 Mai 2022, 20:47

Haos pe străzile din Sevilla, înainte de finala Europa League, Eintracht Frankfurt - Rangers, care se joacă în această seară, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Pro Arena și VOYO.

Deși estimările inițiale arătau că în Sevilla sunt așteptați aproximativ 150.000 de fani ai celor două echipe - 100.000 ai lui Rangers și 50.000 ai lui Eintracht - președintele clubului german a anunțat un număr de aproape patru ori mai mare pentru fanii nemți.

Președintele lui Frankfurt a răbufnit înaintea finalei Europa League

"Sunt 190.000 de fani care nu pot intra pentru că se joacă pe acest stadion Mickey Mouse!", a spus Peter Fischer, președintele lui Eintracht Frankfurt, potrivit 20 Minutos.

Răbufnirea lui Fischer este îndreptată către UEFA, care a ales drept gazdă pentru finala Europa League stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, care are o capacitate de doar 42.000 de locuri.

Cele două echipe au primit fiecare câte 9.500 de bilete, astfel că cei mai mulți fani care au făcut deplasarea la Sevilla vor fi nevoiți să caute alte locuri în care să vadă marea finală dintre Eintracht Frankfurt și Rangers.

BBC a scris ieri că autoritățile din Sevilla încearcă să le ofere cele mai bune condiții fanilor străini care nu au prins un bilet la marea finală. Fanii lui Rangers vor fi invitați pe Estadio de La Cartuja, arenă din Sevilla cu o capacitate de 57.000 de locuri, unde vor putea urmări meciul pe un ecran uriaș.

În schimb, fanii lui Frankfurt, care nu pot urmări duelul de pe stadion, vor putea merge în zona Prado de San Sebastian, unde, de asemenea, va fi pus la dispoziție un ecran uriaș.

  • 5.000 de polițiști vor asigura ordinea înaintea, în timpul și după finala Europa League
  • 200 de muncitori vor curăța străzile din Sevilla în ziua după finala Europa League
  • 110 pisoare au fost instalate în cele mai populate zone ale orașului
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!