Presa din Spania a pus-o la zid pe Atletico Madrid

INFRANGEREA LUI ATLETICO CU BISTRITA A ADUS REACTII DURE LA MADRID
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Iulie 2007, 21:36
Data actualizarii: Sambata 21 Iulie 2007, 21:36

Spaniolii de la As critica dur evolutia lui Atletico Madrid din turul finalei Cupei Uefa Intertoto, dupa ce madrilenii au pierdut cu 2-1.

"Atletico a deceptionat la primul sau meci oficial. Ros-albii n-au fost in stare sa obtina un rezultat pozitiv in fata unui adversar slab, care a profitat de ziua nefasta a defensivei oaspetilor pentru a trece in avantaj. Superbul gol al lui Seitaridis da sperante pentru meciul retur. Jucatorii lui Aguirre au aratat cea mai rea fata a lor in fata unei echipe mediocre. Inceputul partidei parea sa arate ca oaspetii nu vor avea probleme cu un adversar care nu punea deloc presiune si care nu incerca nici sa tina prea mult mingea in incercarea sa istorica de a elimina o mare echipa in fata propriului public.", a scris As.

"Dupa golul lui Seitaridis si pana la final, Atletico a dat dovada de o ingrijoratoare lipsa de solutii si de ambitie de a lupta macar pentru un egal. Din fericire, nu a mai primit niciun gol, iar scorul final de 2-1 ii permite sa spere ca va surmonta diferenta in fata propriului public impotriva unui adversar mult inferior", a publicat Marca.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies