Peste Messi si Ronaldo in 2015! Steaua se lupta cu atacantul care marcheaza un gol la 70 de minute!

Autor: Sport.ro
Marti 18 August 2015, 08:47

Rosenborg e in forma maxima inainte de prima batalie cu Steaua / ProTV transmite Steaua - Rosenborg, joi, de la ora 21:00.

Adversara Stelei in play-off-ul Europa League, Rosenborg, pare sa fi revenit la forma incredibila din urma cu un deceniu cand era o prezenta constanta in grupele competitiilor europene. Norvegienii au un an 2015 senzational, fiind pe primul loc in campionat la 7 puncte peste locul 2, reusind 55 de goluri in 20 de partide!

Media de 2.75 de goluri pe meci este, in primul rand, datorita celor 3 jucatori ofensivi - Soderlung - Mikkelsen-Helland. Dintre acestia, ultimul se poate lauda cu o performanta impresionanta - Pal Andre Helland are un gol la 70 de minute in anul 2015, fiind peste Cristiano Ronaldo (gol la 70.1 minute), Jonathan Soriano (82.3 minute), Messi (94.2 minute), Aguero (99.4 minute) sau Ibrahimovic (101.4 minute), scrie Gazeta Sporturilor.

Totusi, Helland este ajuta de faptul ca a lipsit in cateva meciuri insa de fiecare data cand a fost pe teren, a reusit sa inscrie.

Steaua are insa un argument solid pentru a opri elanul ofensiv al celor de la Rosenborg. Echipa lui Mirel Radoi a reusit in 5 partide din cele 11 partide oficiale din acest sezon sa nu primeasca gol! Titulari in partida cu Rosenborg in centrul apararii vor fi Papp si Tosca, Varela fiind suspendat dupa eliminarea cu Partizan.

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies