Ne vedem joi seara, la 8! Mancini si City vin pe National Arena! Ce promit BOGATII Angliei dupa eliminarea-SOC din Liga!

Autor: Sport.ro
Joi 08 Decembrie 2011, 09:21
Ne vedem joi seara, la 8! Mancini si City vin pe National Arena! Ce promit BOGATII Angliei dupa eliminarea-SOC din Liga!

City a castigat cu 2-0 impotriva lui Bayern, dar s-a calificat doar in Europa League. Cea mai bogata echipa din lume se bate acum pentru trofeul Europa League, promite Roberto Mancini.

"Sa speram ca anul viitor o sa fie mai bun in Liga, o sa ne intoarcem cu siguranta. Avem o echipa buna si ne pare rau pentru fanii nostri, jucatorii mei merita sa joace in Champions League. Dar avem nevoie de experienta mai mare, trebuie sa mai invatam cate ceva. Am avut cea mai grea grupa de pana acum, stiam asta de la inceput.


Vietile noastre nu se opresc acum, jucam in Europa League si vrem sa castigam trofeul. E foarte important pentru City sa castige aceasta competitie. Multi nu iau in serios aceasta competitie, dar pentru mine conteaza enorm sa o castig. N-am reusit niciodata ca jucator, vreau sa ma revansez ca manager", a declarat Mancini dupa victoria cu Bayern.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT