Miriuta a facut pace cu Muresan: va fi capitan in seara asta cu Saint Etienne, in direct la Sport.ro. Francezii si-au vandut cel mai bun jucator

Autor: Sport.ro
Joi 06 August 2015, 10:01

	Miriuta a facut pace cu Muresan: va fi capitan in seara asta cu Saint Etienne, in direct la Sport.ro. Francezii si-au vandut cel mai bun jucator

Saint Etienne - ASA Targu Mures se vede in direct la Sport.ro, in aceasta seara de la ora 21:00

Vicecampioana Romaniei joaca in aceasta seara returul cu Saint Etienne, dupa ce saptamana trecuta a suferit o infrangere drastica in fata francezilor la Targu Mures, 0-3.

"Sa ne bucuram de fotbal", spune Vasile Miriuta, constient de faptul ca miracolul unei calificari este un vis mult prea indraznet.

"Jocul acesta este un prilej bun pentru noi pentru a demonstra ca diferenta dintre cele doua echipe nu este reflectata de scorul din tur. Francezii au avut trei executii magnifice, iar noi am ratat cateva ocazii bune. Daca am fi inscris la faza din prima repriza, cu siguranta alta ar fi fost soarta partidei si a dublei."

"Nu am venit aici in vacanta, am venit sa facem un meci bun, sa ne luptam de la egal la egal cu Saint Etienne. Francezii nu ne-au surprins cu nimic in meciul tur, doar cu cele trei suturi de la distanta", a spus Miriuta.

Exclus pentru meciul din weekend cu Craiova, ca urmare a conflictului pe care l-a avut cu Miriuta dupa meciul tur cu Saint Etienne, Gabi Muresan va reveni in aceasta seara in lot si va purta banderola de capitan.

O veste buna pentru mureseni este faptul ca Saint Etienne si-a vandut luni cel mai bun jucator - golgheterul Max Gradel a fost transferat pe 10 milioane de euro la Bournemouth, echipa nou promovata in Premier League.

Saint Etienne - ASA Targu Mures se vede in aceasta seara la Sport.ro, de la ora 21:00.

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies