"Asta spune multe despre ce fel de echipa am eliminat! Am ucide pentru acesti fani" Mesajul lui Partizan pentru Steaua la finalul meciului

"Asta spune multe despre ce fel de echipa am eliminat! Am ucide pentru acesti fani" Mesajul lui Partizan pentru Steaua la finalul meciului

Pentru Partizan Belgrad, eliminarea Stelei din Liga Campionilor este o performanta fantastica.

Antrenorul Zoran Milinkovic a declarat dupa meci ca Steaua este un nume urias de care au reusit sa treaca, iar totul a fost posibil datorita aportului fantastic al fanilor de la Belgrad. "Am ucide pentru ei", a declarat, Milinkovic.

"Steaua este un gigant al Estului si joaca de multi ani constant in grupele cupelor europene. Asta spune multe despre ce fel de echipa am eliminat. Cel mai bun lucru este faptul ca ne-am asigurat participarea in Europa cel putin pana in decembrie"

"In prima repriza, au profitat de cateva greseli ale noastre, datorita experientei, dar eram convins ca putem intoarce soarta meciului. Asa s-a intamplat in repriza a doua. In repriza a doua, am fost mai buni si am dominat categoric Steaua. Mergem inainte si continuam sa ne traim visul"

"Daca Steaua a jucat in zece oameni, acest lucru s-a intamplat datorita jocului pe care le-am făcut si presiunii pe care am pus-o. Am aratat caracter dupa ratarea penalty-ului, eram obligati fata de stadionul arhiplin sa o facem. Acesti baieti merita sprijinul unor asemenea fani. Indiferent de adversarul din play-off, avem nevoie de acest sprijin. Mergem inainte impreuna. Am ucide pentru acesti fani", a declarat antrenorul lui Partizan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies