"Aceste persoane nu merita nimic!" Mesajul postat de Papp pe Facebook noaptea trecuta: "O sa revin mai puternic"

Autor: Sport.ro
Joi 06 August 2015, 09:39

Paul Papp a avut o seara neagra la Belgrad. A gresit la golurile marcate de sarbi si a provocat faza la care Varela a fost eliminat.

Papp a trait ore de cosmar la Belgrad, dar a acceptat sa vina la microfonul Sport.ro dupa meci pentru a-si cere scuze in fata suporterilor.

"Am pierdut calificarea asta pe mana mea", a recunoscut Papp, care a aparut in fata camerelor vizibil afectat de prestatia din meciul cu Partizan. DETALII AICI

La cateva ore dupa meci, Papp a postat pe Facebook o fotografie cu sotia si fetita lui, insotita de un mesaj in care anunta ca va trece peste cea mai neagra seara din intreaga cariera.

"Aceste doua fiinte cu siguranta ma vor ajuta sa merg mai departe! A fost o seara neagra pentru mine intr-adevar asa cum au fost unele din copilaria mea, dar cu ajutorul familiei si cu ajutorul lui Dumnezeu voi trece inca o data peste aceasta noapte! Si doar o noapte va fi! Caci despre critici...le merit...dar in Romania e un obicei firesc sa dai intr-un om care e jos, care doar el stie ce e in sufletul lui!"

"E foarte usor sa arunci cu mult noroi ! Azi, de fapt, e foarte greu sa auzi cuvinte sincere si frumoase din gura unor persoane! Aceste persoane nu merita nimic pentru ca ei ofera doar ura si atat! Pentru ca ei n-au avut o familie care sa ofere dragoste si afectiune neconditionata (de bani)!"

"Asta am fost eu in aceasta seara si voi ramine la fel de puternic si ambitios cum am fost si pana acum! Voi trece si voi reveni si mai puternic si voi demonstra ca nu aveti dreptate de fiecare daca cand voi mai calca iarba! Va iubesc enorm si imi e foarte dor de voi!!", a scris Papp pe Facebook.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies