Milionarii lui Dnipro nu se vad calificati: "Mai avem mult de luptat cu Pandurii si Pacos!" Ce spune fostul GALACTIC Juande Ramos:

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 22:21

	Milionarii lui Dnipro nu se vad calificati: "Mai avem mult de luptat cu Pandurii si Pacos!" Ce spune fostul GALACTIC Juande Ramos:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Juande Ramos, antrenorul ucrainenilor de la Dnipro, echipa care a batut in aceasta seara Pandurii Targu Jiu, nu isi vede inca echipa calificata in primavara europeana, desi romanii, cat si portughezii de la Pacos, au inceput cu stangul faza grupelor.

"Un meci foarte bun, impotriva unei echipe bune. Am avut de muncit, insa atacantii nostri si-au facut treaba si am obtinut o victorie meritata. Va fi un meci dificil cu Fiorentina, dar un meci spectaculos. Noi ne dorim victoria la fiecare meci.

Este o competitie a surprizelor, fiecare echipa poate lupta pentru locul 2. Cred ca ne luptam cu Pandurii si Pacos, Fiorentina e favorita la castigarea grupei.

Noi ne dorim sa ajungem cat mai departe in competitie, sa castigam fiecare meci. Nu ne gandim inca la finala, dar daca vom putea sa o facem, o vom face", a spus Juande Ramos la Dolce.

Alexandru Rafila: România va testa un medicament inovator pentru Covid-19, produs în SUA
BRAT