Meciul carierei pentru Sumudica! Astra, la 90 de minute de grupele Europa League: "Nu va speriati de AZ!"

Autor: Sport.ro
Joi 27 August 2015, 17:14

	Meciul carierei pentru Sumudica! Astra, la 90 de minute de grupele Europa League: "Nu va speriati de AZ!"

Asta joaca meciul decisiv pentru calificarea in grupele Europa League, in aceasta seara, de la ora 21:00.

Astra este foarte aproape de a doua calificare consecutiva in grupele Europa League. Dupa 3-2 saptamana trecuta la Giurgiu, Astra porneste favorita in returul din aceasta seara.

George Ogararu a fost alaturi de Sumudica aseara, la antrenamentul oficial al Astrei, si i-a dat sfaturi in plus despre olandezi.

"Sunt in Olanda zilele acestea. Am mers aseara la antrenamentul Astrei, am vorbit si cu Marius Sumudica... eu zic ca Astra are o sansa buna in aceasta seara. AZ nu e o echipa de speriat, pentru ca a renuntat in aceasta vara la sase-sapte jucatori importanti. E o echipa in reconstructie. Astra se poate califica in grupe", a spus Ogararu la Ora Exacta in Sport.

Marius Sumudica este in fata celui mai important test al carierei de antrenor. De rezultatul din aceasta seara nu depinde doar calificarea in grupele Europa League, ci soarta clubului Astra.

Prezenta in grupe atrage bonusuri consistente de la UEFA, de peste 7 milioane de euro, bani care ar asigura bugetul pe intreg sezonul. Mai mult, calificarea ar putea insemna si noi oportunitati pe piata transferurilor pentru clubul giurgiuvean.

"Avem oferta de 2 milioane de euro pentru Budescu. Daca ne calificam, pot sa spun sigur ca mai vin trei jucatori importanti", a anuntat Sumudica.

Arma Astrei ramane si in aceasta seara atacul. Enache, Budescu, De Amorim si Alibec sunt oamenii care trebuie sa le umple poarta olandezilor.

AZ Alkmaar - Astra se joaca in aceasta seara, de la ora 21:00.

Echipele probabile:

AZ Alkmaar: Rochet - Johansson, Gouweleew, Van der Linen, Haps - Luckassen, Ortiz - Hupperts, Henriksen, Van Overeem - Janssen
Rezerve: Coutinho, Wuytens, Tankovic, Dos Santos, Haye, Muhren, Lewis
Absent: Jahanbakhsh

Astra: Lung Jr - Queiros, Geraldo, Gaman, Junior Morais - Dandea, Lovin - Enache, Budescu, De Amorim - Alibec
Rezerve: Gavrilas, Florea, Stan, Oros, Alves, Boldrin, Rosu
Absent: Teixeira

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies