Mandorlini: "Mi-ar placea sa antrenez pe Torino!" Toni:"In tur Dzudzak mi-a rupt spatele!":)

Autor: Sport.ro
Marti 15 Decembrie 2009, 15:33
Mandorlini: "Mi-ar placea sa antrenez pe Torino!" Toni:"In tur Dzudzak mi-a rupt spatele!":)

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca va trata cu maxima seriozitate partida cu PSV Eindhoven, contand pentru ultima etapa a Europa League.

"Va fi un meci dificil si il vom aborda cu toata seriozitatea si cu cei mai buni jucatori pe care ii avem la dispozitie. Dani si Cadu sunt suspendati, dar am incredere in jucatorii care ii vor inlocui.

Se vorbeste foarte mult de aceasta lista, dar nici nu am scris-o si nici nu am vazut-o pana acum. Ne vom intalni cu cei din conducere dupa meciul cu PSV pentru a stabili programul pentru perioada de iarna si, bineinteles, ca atunci vom vorbi si de achizitii si plecari. Ca la orice echipa, si la CFR vor fi jucatori care vor veni si care vor pleca in aceasta iarna. Cristi Bud este unul dintre jucatorii care vor veni, dar il cunosc doar din fotografii", a spus Mandorlini.

Referitor la interviul aparut in presa italiana si in care a spus ca ar pleca oricand daca ar primi o oferta de la AC Torino, Mandorlini a precizat ca i-au fost rastalmacite cuvintele.

"In interviul acela mi-au fost rastalmacite vorbele. Intr-adevar Torino este echipa mea de suflet, dar am precizat ca nu am primit nicio oferta de la ei, desi mi-ar placea sa antrenez acolo. Eu sunt la CFR, am contract pana in vara si sper sa continuam colaborarea. Cuvantul meu e unul si pentru mine asta e cel mai important", a subliniat tehnicianul italian.

Fundasul portughez Toni a afirmat ca in partida tur, ungurul Dzudzak i-a rupt spatele cu driblingurile sale. "Sa intalnesti o echipa ca si PSV si sa nu fii motivat de asta, inseamna ca nu ai ce cauta in fotbal. In meciul tur Dzudzak mi-a rupt putin spatele, a fost o prima repriza dezastruoasa, dar dupa pauza s-a vazut ca avem calitate si am ratat mult mai multe ocazii decat ei.

Au o echipa foarte puternica, l-am remarcat pe Dzudzak poate prea mult, dar mai ales pe Affelay, fotbalist de clasa mondiala si de care am inteles ca se intereseaza deja Real Madrid si Barcelona. Chiar daca nu mai avem sanse de calificare, trebuie sa jucam pentru club si sa facem un cadou frumos de Mos Craciun suporterilor nostri", a completat Toni.

CFR Cluj - PSV Eindhoven, contand pentru ultima etapa a grupei K a Europa League, se va disputa, miercuri, cu incepere de la ora 22.05.

România, pe panta descendentă a epidemiei COVID-19. Ce va urma însă la toamnă
BRAT