Lucescu nu stie ce sa aleaga la Rapid: sa joace ca Barcelona sau ca Manchester City? De ce are INTERZIS Razvan in Europa:

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Noiembrie 2011, 09:41

	Lucescu nu stie ce sa aleaga la Rapid: sa joace ca Barcelona sau ca Manchester City? De ce are INTERZIS Razvan in Europa:

Legia - Rapid, JOI, 20:00, live la PRO TV si pe www.voyo.ro!

Razvan Lucescu are doua modele importante de antrenori in afara tatalui sau. Chiar daca i-a vazut la lucru pe Ancelotti, Capello, Ranieri sau Edi Reja, Razvan n-a ramas impresionat. Pep Guardiola si Roberto Mancini sunt oamenii de la care antrenorul Rapidului a incercat sa preia modele pe care sa le aplice la echipele lui.

"Am fost sa-i urmaresc pe Carlo Ancelotti, Fabio Capello, Claudio Ranieri, Eduardo Reja, dar, indiscutabil, asupra mea o amprenta mare si-a pus Roberto Mancini. Am fost sa-l urmaresc si cand era la Inter si acum, la Manchester City si mi-au placut structura antrenamentelor si organizarea lor si a jocurilor.

Si nu doar mi-au placut, ci, recunosc, am si preluat multe din lucrurile de la el. Si pe Guardiola il admir. La el mi-a placut foarte mult ca tot ce face la antrenament, se pune in practica la meciuri. De la pressing si posesie, pana la recuperarea mingii si atac", spune Lucescu in Adevarul.

Razvan nu crede ca poate ajunge la o echipa importanta din Europa fara sa reuseasca o performanta importanta cu Rapid in cupele continentale.

"S-a cascat un spatiu imens intre fotbalul nostru si cel din Europa. A devenit imposibil pentru un antrenor roman sa plece in Occident. Cei care au facut-o, au facut-o inainte, cand era un nivel apropiat, iar echipele romanesti mergeau in semifinale si finale de cupe europene. Atrageau altfel atentia!"

LISTA restricțiilor care au fost ridicate în București începând de luni. Ce se deschide
BRAT

Modifică setările cookies