Twente vine FURIOASA la Bucuresti! Steve McClaren JURA ca sa razbuna pe Steaua! Ce a anuntat dupa infrangerea din campionat!

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Februarie 2012, 18:55

Steaua - Twente, joi, ora 22.00, la ProTV, www.sport.ro si voyo.ro!

Twente a pierdut acasa dupa un an si jumatate iar Steve McClaren nu e multumit. A ratat trecerea pe locul 1 in campionatul Olandez la prima infrangere din 2012 chiar inainte de meciul cu Steaua de pe national arena din Europa League. Englezul anunta ca vrea revansa in fata fanilor chiar la meciul de joi din Romania, din saisprezecimile Europa League.

"Pana la 0-1 am jucat destul de bine. Ne-am creat ocazii si am avut initiativa de a ataca adversarul. Dupa golul primit ne-am pierdut capul. Am fost neglijenti, am uitat sa jucam fotbal. Ne-am revenit, am egalat, dar doua greseli stupide ne-au condamnat. Daca faci asemenea greseli nu meriti sa castigi un meci, ci esti pedepsit.

Am invatat o multime de lucruri astazi. Mai avem drum lung pana sa ajungem o echipa de top. Avem sansa sa ne revansam rapid, la partida cu Steaua, de la Bucuresti. O victorie ar mai indrepta situatia", a spus Steve McClaren dupa meciul de vineri seara, pierdut cu 2-3 in fata rivalilor de la Heracles.

Vești bune despre coronavirus în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT