Herea: "Avem sanse mari sa ne calificam!"

Autor: Sport.ro
Vineri 29 August 2008, 15:06
Herea: "Avem sanse mari sa ne calificam!"
Mijlocasul rapidist Ovidiu Herea spera sa il invinga pe fostul sau coleg de la FC National, Vlad Munteanu, acum jucator al echipei VfL Wolfsburg.

"Am jucat cu Vlad Munteanu la FC National, sper sa il inving si noi sa ne calificam in grupe mai departe. El este un jucator profesionist si chiar daca intalneste o echipa romaneasca sunt sigur ca va da totul pentru ca Wolfsburg sa castige. Eu sper insa sa nu se intample asa. Inca n-am vorbit cu el la telefon, dar este timp si pentru asta", a spus Herea.
Jucatorul rapidist a mentionat ca Rapid putea nimeri la tragerea la sorti un adversar mai slab cotat. "Wolfsburg este o echipa buna si e clar ca se putea sa picam mai bine. Dar asta este, nu se poate face nimic in privinta asta. Oricum, acum cativa ani, cand am ajuns in sferturi, am intalnit echipe germane si le-am eliminat pe toate. Doar anul trecut am jucat cu Nurnberg si am ratat calificarea, dar am avut ghinion ca am obtinut doua egaluri", a precizat mijlocasul.

Herea sustine ca Rapid este obligata sa castige ambele partide cu Wolfsburg. "E bine ca primul meci il jucam in deplasare, pentru ca returul va avea loc pe Giulesti unde suporterii nostri ne vor ajuta ca de fiecare data. E greu pentru orice echipa sa joace pe Giulesti. Dar, oricum, noi trebuie sa castigam si in tur si in retur. Sansele spun ca acum sunt egale, ne vom da seama mai bine dupa primul meci", a adaugat Ovidiu Herea.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT