Galca vrea un sezon UEFAntastic la Steaua: "Speram sa repetam scorul din 2006!" Ce spune despre revenirea lui Tanase in echipa

Galca vrea un sezon UEFAntastic la Steaua: "Speram sa repetam scorul din 2006!" Ce spune despre revenirea lui Tanase in echipa

Costel Galca a vorbit in Ucraina despre meciul Stelei cu Dinamo Kiev din Europa League. 

Galca asteapta un meci dificil, dar spera sa repete ultimul rezultat dintre cele doua echipe, 4-1 pentru Steaua in Champions League. 


"Cred ca va fi un meci foarte dificil, avand in vedere valoarea echipei lor. Cred ca punctul lor forte e mijlocul echipei. Acolo au si calitate, au si agresivitate. Au o densitate buna acolo, la centru, aduc mingea cu usurinta in careu. Ei ies si fac presing foarte sus, astfel ca lasa spatii in zona fundasilor laterali. Sper sa putem profita de asta, mai ales ca avem jucatori cu viteza buna. E bine ca ultima data cand a jucat aici Steaua a castigat, speram sa repetam scorul. Dar, ca sa fim realisti, e foarte greu. A trecut timpul, sunt alti jucatori acum. Cred ca avem jucatori asemanatori cu cei de la Dinamo Kiev, insa ca stil de joc sutem diferiti", a declarat Galca.

El a spus ca a urmarit cinci meciuri ale echipei Dinamo Kiev, insa niciunul pe stadion, precizand ca a primit informatii de la Mircea Lucescu despre formatia ucraineana.

Constantin Galca a adaugat ca mijlocasul Cristian Tanase este apt de joc: "Ma gandesc ca s-ar putea ca Tanase sa intre din primul minut, el este recuperat, dar depinde de el, daca se simte in stare. Ii va fi foarte greu pentru ca, repet, nu a jucat de multa vreme", a mai spus Galca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata de infectare, 6 martie 2021. București, a doua zi în scenariul roșu. Rata de infectare a crescut la 3,12
BRAT

Modifică setările cookies